0
GENERACIJE AKTIVNE
0
GODINA POSTOJANJA
0 %
PORODIČNA FIRMA
0 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA

SVETLOST 016 je porodično preduzeće koje je tokom svih ovih godina polako ali sigurno sticalo reputaciju stabilne i rastuće kompanije.

Godinama smo uspevali da u različitim situacijama opstanemo i nastavimo sa radom a to samo zahvaljujući poštovanju prema našim klijenima, dobroj usluzi, odličnim odabirom proizvoda i  dobavljača.

Staklorezačka radnja “SVETLOST 016”, bavi se staklorezačkim uslugama kao primarnom delatnošću već više od 25 godina. Kroz sve te godine, beležimo samo uspehe i zadovoljne klijente.

Osnivanjem radnje nastavili smo porodičnu tradiciju obavljanja poslova vezanih za obradu stakla.

Poštujući tradiciju koju smo sami stvorili i danas se držimo istih principa. Dopunjujemo svoj asortiman proizvoda i proširujemo krug dobavljača, imajući uvek u vidu interes naših kupaca.

U svako doba, na usluzi su Vam naši ljubazni službenici koji će Vam sa velikim zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam maksimalnu i profesionalnu uslugu.

Svakodnevni izazovi i specijalne želje kupaca, učinili su nas najefikasnijim i najagilnijim u našem poslu. Profesionalni alat, mašine za obradu stakla, visokokvalitetni materijal i naše iskustvo, garancija su za kvalitet.

Od osnivanja do danas, osnovni cilj ove staklorezačke radnje je da u dogovorenom roku pruži kvalitetnu i preciznu uslugu svojim klijentima.

Bilo da živite u Leskovcu ili okolini, mi smo tu da izađemo u susret Vašim potrebama. Mi izlazimo na teren tj. na Vaš poslovni ili stambeni objekat i dajemo Vam stručne savete i ideje koje su potkovane višegodišnjim iskustvom. Kroz višegodišnje iskustvo, profesionalnost i odanost poslu, u mogućnosti smo Vam pružiti visoko kvalitetne staklorezačke usluge.

Osnovna politika firme od samog početka pa do današnjeg dana je visoka organizovanost i stručna radna snaga na svim nivoima kao i postepeno širenje preduzeća zavisno od zahteva tržišta i realnih mogućnosti preduzeća.

Osnovni principi na kojima od početka zasnivamo našu poslovnu saradnju su:
Mušterija je uvek u pravu.
Ne postoji nerešiv problem.
Ne nudimo ono što ne možemo ostvariti.

 O kvalitetu proizvoda i usluga najbolje govori dugogodišnje poverenje mnogih domaćih i stranih poslovnih saradnika.

U bliskoj budućnosti planiramo proširenje proizvodnih kapaciteta.

Novosti

© 2016 – 2021 S.Z.R. SVETLOST 016 sva prava zadržava. Sajt izradio Miloš Vukosavljević – VUKi 016.
Svi podaci na sajtu su informativnog karaktera i podložni su promenama. Nastojimo da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Zabranjeno je kopiranje bilo kog sadržaja sa sajta bez pismene dozvole. Svako neovlašćeno korišćenje bilo kog sadržaja može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima. SVETLOST 016 snažno štiti svoja prava intelektualne svojine u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i pokretanjem krivičnog postupka.